Hej alla Cruisare.
Fredagen den 30 Juli 13.00 träffades Clas A och undertecknad vid Snoddas för avfärd till Öland och Svinträffen. Solen stekte obarmhärtigt på våra svarta dressar och enda sättet att svalka sig var att köra och det helst i hög hastighet. Vägen mellan Linköping och Kisa avverkades fort och så var det dags att äta och fika, vad annars ?
Upp på hojarna igen och så gasa utav bara den så att hela Kisa vaknade ur sin sommarsömn när Wildarna vrålar som värst. Vidare ner genom Vimmerby, ett kort stopp på Systemet i Högsby vidare mot Hultsfred och så ut på den tråkiga E22:an.
Ut på Ölandsbron och då kände åtminstånde jag en liten känsla av semester, sol, bad, fest och hojar. På andra sidan viker vi norrut mot Borgholm och Svinträffen lite norr om Borgholm. Vädret var fantastiskt, incheckningen flöt på och så var det bara att leta efter en Wildeåkare till, nämligen Hasse, som åkt ensam redan på Torsdagen från Vikingstad. Hasse hade "bokat" plats åt oss på ett riktigt bra ställe med havsutsikt mellan buskarna.  (Hasses kompisar Ronny o Annelie från Halmstad var där också.)
Kort efter framkomsten hördes det karaktäristiska ljudet av när en ölburk öppnas, det pös lite här och där och livet log.
På kvällen var det lite lekar och uppträdanden som vi verkar att missat det mesta av. Däremot har vi klara minnen av en viss "Godistant" som väckte stor beundran, nyfikenhet och även ett visst mått av osäkerhet hos oss bröder- fråga gärna Clas, Hasse eller mig personligen så får Ni en "livestory"
På lördagen tog vi en tripp till Byxelkrok och lite runt omkring, ca 12-14 mil i gassande sol, det blev att byta hojar och prova och leka, busa och gasa och kul vad det. Åter till "campen" och till väsentligheterna, igen missade vi lekarna osv men jag såg allafall en naken Harleyåkare med en naken kvinna på rygg på tanken som åkte omkring på området ? Undrar varför dom går sååå ????
Kvällen kom och en överfull stripteas, inget att ha suckade vi och lommade iväg till tälten och en tidig kväll.
Uppe med tuppen på Söndag, ett snabbt dopp i sjön och så kom regnet, det bara regnade inte utan det öste ner. På med regnstället och så iväg, ömsom ösregn och ömsom sol och massor av helblöta hojåkare överallt under macktak eller kurandes under träd osv. En del verkar inte att bry sig utan åker som dom är, genomsura. Vi klär av och på regnstället efter behov och klarar oss ganska bra i alla fall.
Vi skiljs söder om Linköping så småningom och gasar åt varsina håll, lagom i höjd med Lövsta Slott kommer ett sista ös som blöter ner mig ganska rejält.
Sammanfattningsvis hade vi en trevlig helg, det är inte så svinit som namnet antyder utan egentligen ganska lungt, massor med hojar att se på och allmänt avslappnat. Clas och Hasse och jag beklagar alla andra trehundra någonting Cruisare som inte hänger med, det är kul på MC träffar, det är inga våldsamheter, man får inte stryk, och man har roligt så häng me.
Hojhälsningar
Tor Sandström
Norrköping

ClasA fotade som vanligt