Tur med Stamcellerna från Universitet 030903!

 

Här nedan ser ni en länk till filmen vår medlem Carl Sääv har redigerat från det råmaterial vi fått låna av Stamcellerna och Nollympiaden. Klicka på den och följ instruktionerna. Carl har gjort ett fint arbete, lagt på musik, klipp ner det mest dåliga och gjort filmen tillgänglig för oss etc. Ni måste ladda ner programmet filmen visas genom först - sedan själva filmen.

http://fadderi.saavnet.com


Några bilder ser du här.

Vi blev 24 MC ikväll – vilket gäng - det blev succé förstås - tack alla ni som ställde upp!!!!!!!!!!!!  Claes Bikestop kom med 4 mannar.
11 fadderister fördelade sig på 24 MC – Anders, general för Stamcellen hälsade oss välkomna  (hans aktier steg säkert med detta skådespel) – dom hade lite olika hjälmar på sig – en del typ plast byttor – Anders hade järnkoll på sina stamceller – han bara höjde sina armar i olika vinklar och stamcellerna ordnade sig genast enl givna regler. ”Så där skulle du också ha det Clas” var det ngn spelevink som sa bland de våra – o det hoppas jag att jag har – på vägarna alltså – replikerade jag genast. Nåja – vi ställde upp i dubbla led – brummade igång och gled genom blinkljuset vid Folkets Park utan att bryta ledet!!  Vi smög runt Vallarondellen i mycket sakta mak och körde in vid kolonilottorna fram till stora gräsplanen bort mot pulkabackarna. Där stod nollorna uppställda i raka fyrkants formationer – massor av dom - och vissa stod helt mållösa, många jublade förstås och vi gasade lite extra allt enl generalens instruktioner. Han satt där bak på min president MC framför flaggan och böjde på sina armar och vi stannade framför nollorna – han vred på armarna och de klev stamcellerna av i samlad tropp. Han vred på dom igen och stamcellerna bildade genast ett rakt led – en ny vridning och de vände sig om och generalen gjorde honnör för oss alla och jag besvarade den med min scout hälsning (jag har frisedel).
Sedan gasade vi försiktigt därifrån på daggvått gräs – ungefär som is alltså och så gled vi ut på asfalten igen – mot Rimforsa faktiskt – det enda tänkbara fiket vi kunde hitta på. Jag hade ringt 5 fik men alla hade stängt. Claes Bikestop kunde inte tygla sina glada gossar och for åt annat håll. Vid Skeda svängde vi av 34:an och mot Törnevalla – en fin fin väg och borta vid Hallstad ängar  vid avfarten mot Rimforsa smekte vi förbi han med allt bråte i trädgården – en kul men hemsk syn. Framme vid Motellet var det 6 min kvar av öppningstiden – men det är invandrare som innehar den nu och vi var därför mer än välkomna att stanna och dricka kaffe så länge vi behagade.
  Själv hade jag för en gång skull glömt kameran hemma denna kväll – hade lagt fram den i hallen men tappade tanken – ngt kom emellan – altzeimer light alltså  - och just ikväll!! Men fadderisterna både fotade och filmade oss digitalt så det kan vi njuta av i vinter. Hur vi skall sprida filmen vet jag inte just nu. En fin kväll blev det. Inga älgar såg vi i mörkret hem.
Generalen har lovat att bjuda oss alla som var med på fika och visa filmen så småningom.

Vi syns och hörs på vägarna


ClasA